Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 40 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cda de salsa pesto
- 400 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 16 rebanadas de pan de caja blanco o integral, sin orillas
- 2 jitomates, en rebanadas delgadas
- 700 g de mozzarella, fresco, en rebanadas delgadas (aprox. 3 pzas)
- 8 jitomates cherry, para decorar
- hojas de lechuga, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2079.3 kJ / 497 kcal
- Białko
- 23.4 g
- Węglowodany
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 32.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 841 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatina de mazapán
2 Std.
Pay de guayaba con almendras
4h 30min
Botana de queso y ostiones ahumados
2 Std.
Margarita Frozen de Arándano
5min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15min
Helado de fresas congeladas
4h 5min
Pastel de calabaza
1h 25min
Marinada de pescado a la ciénega
Brak ocen
Pastel de Piñón
1 Std. 20 Min
Mostachón de frutos rojos
1 Std. 30 Min
Pay dátil y nuez
1 godz. 10 min
Gelato de mamey
35 min