Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 40 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cda de salsa pesto
- 400 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 16 rebanadas de pan de caja blanco o integral, sin orillas
- 2 jitomates, en rebanadas delgadas
- 700 g de mozzarella, fresco, en rebanadas delgadas (aprox. 3 pzas)
- 8 jitomates cherry, para decorar
- hojas de lechuga, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2079.3 kJ / 497 kcal
- Białko
- 23.4 g
- Węglowodany
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 32.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 841 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de coliflor y pollo
40min
Oniguiri con tofu y atún
10min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2h 10min
Panda Cheesecake
1h 30min
Ensalada coreana de pepino en espiral
25min
Muslitos de pollo tropical con tostadas hawaianas (estilo Huli Huli)
3 Std. 40 Min
Enchiladas con crema de epazote
40min
Banderillas de arroz
1h
Helado de chocolate y chile con jarabe de whisky TM6
14 Std. 20 Min
Chiles rellenos en frío
1 Std. 25 Min
Crepas mexicanas
1h 50 min.
Papitas negras
55min