Pastel sandwich con tomate, mozzarella y pesto

Pastel sandwich con tomate, mozzarella y pesto

1.5 67 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 porciones

Składniki

  • 10 g de hojas de albahaca fresca
  • 40 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 1 cda de salsa pesto
  • 400 g de queso crema a temperatura ambiente
  • 16 rebanadas de pan de caja blanco o integral, sin orillas
  • 2 jitomates en rebanadas delgadas
  • 700 g de mozzarella, fresco en rebanadas delgadas (aprox. 3 pzas)
  • 8 jitomates cherry para decorar
  • hojas de lechuga para decorar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 841 mg
Białko 23.4 g
Kalorie 2079.3 kJ / 497 kcal
Tłuszcz 32.9 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 18.3 g
Węglowodany 27.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...