Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 6 chiles morita, sin tallo y sin semillas
- 4 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- agua, para cocinar
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- ½ cdita de comino en polvo
- 20 g de vinagre blanco
- 1200 g carne de conejo en piezas
- Wartości odżywcze
- na 1200 g
- Kalorie
- 8668.8 kJ / 2071.9 kcal
- Białko
- 257.2 g
- Węglowodany
- 95.3 g
- Tłuszcz
- 73.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.1 g
- Błonnik
- 29.8 g
- Sód
- 4086.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de res
1hod. 15min
Adobo básico
30 Min
Queso panela en salsa roja con nopales
50 Min
Bacalao a la Vizcaina
1hod. 15min
Salsa de chile de árbol seco
20 Min
Totopos con requesón
1 Std. 20 Min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Chiles en escabeche
1 Std.
Mole de pimienta
25 min
Caldo de camarón
40 Min
Clemole rojo
40 Min
Caldo de camarón
25 min