![Conejo adobado Conejo adobado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c966819e4dfc5533c04e8f9145d17901/Derivates/c61d615e80ad9396fe6c23a2bbe0858c3cd00ac4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 6 chiles morita, sin tallo y sin semillas
- 4 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- agua, para cocinar
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- ½ cdita de comino en polvo
- 20 g de vinagre blanco
- 1200 g carne de conejo en piezas
- Wartości odżywcze
- na 1200 g
- Kalorie
- 8668.8 kJ / 2071.9 kcal
- Białko
- 257.2 g
- Węglowodany
- 95.3 g
- Tłuszcz
- 73.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.1 g
- Błonnik
- 29.8 g
- Sód
- 4086.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de nopales
20 Min
Caldo de camarón
40 Min
Tepache
120h
Menudo de res rojo
6h
Chicharrón en salsa verde
35 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Pozole Blanco
1 Std.
Mole de olla
35 min
Chicharrón en salsa verde
25 Min
Pico de gallo con frutas y hierbabuena
15 Min
Queso panela en salsa roja con nopales
50 min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40 Min