Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de queso parmesano
- 200 g de harina
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 dientes de ajo
- 50 g de poro
- 80 g de zanahoria
- 30 g de apio
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ramita de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- 30 g de puré de tomate
- 900 g de costillas de res, con hueso, en trozos pequeños
- 2 cditas de sal
- 350 g de vino tinto
- 500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3347 kJ / 797 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete a la pimienta
20 Min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1 godz.
Linguini con surimi y berros
25min
Pasta fresca de ajo y perejil
30 min
Bocados de jalapeño
40 мин.
Arroz con carnes
1h 40min
Gratinado de carne seca con hongos y queso feta
1h 15min
Fideo seco con arroz
35 min
Sopa de carne danesa
30 min
Estofado de res TM6
4h
Fideos con chorizo
30 min
Arroz al chile serrano y epazote
2h 40min