Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de queso parmesano
- 200 g de harina
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 dientes de ajo
- 50 g de poro
- 80 g de zanahoria
- 30 g de apio
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ramita de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- 30 g de puré de tomate
- 900 g de costillas de res, con hueso, en trozos pequeños
- 2 cditas de sal
- 350 g de vino tinto
- 500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3347 kJ / 797 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo
35 min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35 min
Carne Guisada del Sur de Texas
1h 20 min
Pollo frito y elote dulce
55 min
Chili con carne
30 min
Arroz frito
40 min
Tradicional barbacoa hidalguense
3 Std.
Costillas de cerdo agridulces
40 min
Sopa Tex Mex de pavo
50 min
Pappardelle al limón
45 min
Pollo agridulce con arroz
40 min
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40 min