Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 dientes de ajo
- 20 g de aceite vegetal
- 80 g de cebolla, en rebanadas (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 100 g de zanahoria, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 100 g de espinaca baby fresca
- 1 chile rojo, fresco, en rebanadas diagonales
- 100 g de carne de cordero, en rebanadas (0.5 cm thick)
- 2 cdas de salsa shacha
- 1 cda de salsa de soya
- 1 cdita de vinagre de arroz
- 300 g fideos de aceite, precocidos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2486 kJ / 594 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espaguetti con albóndigas
55 min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35min
Salteado asiático con noodles TM6
45min
Pasta al pesto con salmón
40min
Pasta con albóndigas de carne
1 Std. 30 Min
Empanadas de camarón de la Viga
45min
Pasta con pesto y pollo
30min
Macarrones boloñesa
40min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min
Pollo con ajonjolí
40min