Boulgour au poivron, au concombre et à la courge

Boulgour au poivron, au concombre et à la courge

4.7 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de pignons de pin
    30 g
  • de concombre coupé en morceaux
    200 g
  • de poivron rouge coupé en morceaux
    150 g
  • d'oignon coupé en morceaux
    100 g
  • de carotte coupée en morceaux
    50 g
  • de branche de céleri coupée en morceaux
    20 g
  • de romarin frais équeutés
    2 brin
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de raisins secs
    40 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre noir moulu
    ½ c. à café
  • de boulgour
    200 g
  • d'eau
    1000 g
  • de courge butternut coupée en cubes (2 cm)
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 454.8 kcal / 1902.6 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 18.7 g
Węglowodany 69.6 g
Błonnik 11.5 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 622.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...