Pasta patate e speck

Pasta patate e speck

4.7 45 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di speck a cubetti
  • 150 g di patate pelate e a tocchetti (0.5 cm circa)
  • 100 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 180 g di pasta secca corta
  • sale a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 16.7 g
Kalorie 2050 kJ / 490 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 3.6 g
Węglowodany 75.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...