Farfalle risottate alla boscaiola

Farfalle risottate alla boscaiola

3.9 184 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di cipolla a dadini
  • 50 g di pancetta affumicata a dadini
  • 50 g di prosciutto cotto a cubetti
  • 350 g di funghi champignon affettati
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaio raso di sale
  • 400 g di pasta secca tipo farfalle
  • 150 g di panna da cucina
  • 30 g di burro
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 708 kcal / 2962.1 kJ
Białko 25.1 g
Tłuszcz 31.7 g
Węglowodany 80.7 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Sód 2212.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...