Farfalle risottate alla boscaiola

Farfalle risottate alla boscaiola

4.0 181 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla a dadini
    30 g
  • di pancetta affumicata a dadini
    50 g
  • di prosciutto cotto a cubetti
    50 g
  • di funghi champignon affettati
    350 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di acqua
    800 g
  • di sale
    1 cucchiaio raso
  • di pasta secca tipo farfalle
    400 g
  • di panna da cucina
    150 g
  • di burro
    30 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 708 kcal / 2962.1 kJ
Białko 25.1 g
Tłuszcz 31.7 g
Węglowodany 80.7 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Sód 2212.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...