Penne pisellini, funghi e speck
TM5

Penne pisellini, funghi e speck

4.2 (215 ocen)

Składniki

  • ½ scalogno
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck a cubetti o a strisce
  • 120 g di pisellini surgelati
  • 50 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
  • 1 - 2 cucchiaini di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 700 g di acqua
  • 350 g di pasta tipo penne (o altra pasta corta)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1929 kJ / 461 kcal
Białko
23.3 g
Węglowodany
68.9 g
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy