Urządzenia i Akcesoria
Chicken korma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
dried bay leaves1
-
cardamom pods (green)4
-
whole cloves3
-
cinnamon quill broken into halves¾
-
olive oil2 tbsp
-
raw almonds (see Tips)30 g
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ¼ tsp
-
brown onion (approx.100 g), cut into halves¾
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander¾ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
sea salt¾ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
water130 g
-
tomato paste1 ¼ tbsp
-
chicken thigh fillet cut into cubes (2-3 cm)700 g
-
garam masala (see Tips)¾ tsp
-
fried shallots for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
719 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
1803.7 kJ /
431.1 kcal
Tłuszcz
34.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef madras
1 godz. 30 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Chicken in yoghurt
30 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Lamb korma
4 godz.
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Thai green chicken curry
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Thai red chicken curry
30 min