Urządzenia i Akcesoria
Little pots of chocolate créme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar75 g
-
eggs5
-
water950 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
111.1 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
2215.3 kJ /
527.3 kcal
Tłuszcz
44.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
27.2 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Decadent dark chocolate brownies
2 godz. 15 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Berry mousse
5 godz.
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Banoffee arctic roll
28 godz. 40 min
Frozen fruit sorbet
10 min
Chocolate fondant cake
40 min
Honeycomb ice cream slice
4 godz. 10 min
Vanilla ice cream
12 godz.
Lemon sorbet
8 godz. 30 min