Urządzenia i Akcesoria
Spelt bread rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
20 portions
Składniki
-
water375 g
-
dried instant yeast or 30 g fresh yeast3 tsp
-
sea salt1 - 1 ½ tsp
-
spelt flour300 g
-
baker's flour450 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
sesame seeds for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
173.3 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
674.5 kJ /
160.6 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pearl barley bread rolls
1 godz. 15 min
Peanut butter
5 min
Buttermilk bread
2 godz.
Five seed bread
1 godz. 50 min
English muffins
3 godz. 10 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Hommus dip
5 min
Rustic bread
2 godz.
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Basic bread
1 godz. 35 min
Basic bread rolls
45 min