Spelt bread rolls

Spelt bread rolls

4.4 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
20 portions

Składniki

  • water
    375 g
  • dried instant yeast or 30 g fresh yeast
    3 tsp
  • sea salt
    1 - 1 ½ tsp
  • spelt flour
    300 g
  • baker's flour
    450 g
  • extra virgin olive oil
    45 g
  • sesame seeds for sprinkling

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 160.6 kcal / 674.5 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 3.6 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 173.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...