Gluten free shortbread

4.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
20 pieces

Składniki

  • white rice flour
    125 g
  • gluten free flour
    125 g
  • white sugar
    70 g
  • xanthan gum
    ¼ tsp
  • unsalted butter cut into pieces
    125 g
  • egg
    1
  • dark chocolate chips
    110 g
  • baking powder
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 16.2 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 579.9 kJ / 138.6 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 15.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...