Urządzenia i Akcesoria
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes peeled and cut intopiecesthat fit through feeder tube (see Tips)750 g
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste (optional)1 - 2
-
plain flour plus an extra 1-1.5 tbsp if needed70 g
-
eggs2
-
sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
vegetable oil to shallow fry, plus extra as needed2 tbsp
-
icing sugar to sprinkle
-
sour cream to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
634.7 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
1058.9 kJ /
253.1 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
48.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 godz. 25 min
Little mug gingerbread houses
5 godz. 30 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Bread pastry
55 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Vegan orange croissants
3 godz. 20 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
No-bake mango cheesecake
24 godz. 20 min