Urządzenia i Akcesoria
Yakisoba Rice Vermicelli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1586.1 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
2305.4 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
91.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Stock Paste
Brak ocen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Moi Moi
1 godz.
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM5)
Brak ocen
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Bern-style Rösti (TM5)
40 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 godz. 45 min
Avocado and Banana Ice Cream
6 godz. 15 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min