Urządzenia i Akcesoria
Yakisoba Rice Vermicelli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1586.1 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
2305.4 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
91.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raspberry and Basil Sangria
40 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Chicken Mushroom Fajitas
1 godz.
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Coconut Lassi
5 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min