Yakisoba Rice Vermicelli

Yakisoba Rice Vermicelli

2.1 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

Yakisoba Sauce
  • gluten-free soy sauce
    40 g
    tamari
  • Worcestershire sauce (see tip)
    60 g
    balsamic vinegar
  • oyster sauce gluten free
    40 g
  • tomato ketchup
    60 g
  • brown sugar
    30 g
Vegetables and Vermicelli
  • water
    1600 g
  • green pepper cut in julienne
    80 g
  • red pepper cut in julienne
    80 g
  • carrot cut in julienne
    80 g
  • fresh bean sprouts
    100 g
  • raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
    120 g
  • spring onions sliced diagonally
    40 g
  • rice vermicelli
    300 g
  • raw cashew nuts
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1586.1 mg
Białko 18.2 g
Kalorie 2305.4 kJ / 551 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 91.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...