Urządzenia i Akcesoria
Yakisoba Rice Vermicelli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1586.1 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
2305.4 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
91.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20 min
Suya Beef Skewers
45 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Brak ocen
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Paneer Tikka Pizza
2 godz.
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min