
Urządzenia i Akcesoria
Yakisoba Rice Vermicelli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Yakisoba Sauce
-
gluten-free soy sauce40 g
-
Worcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
551 kcal /
2305.4 kJ
Białko
18.2 g
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
91.4 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
1586.1 mg