Urządzenia i Akcesoria
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
16 pieces
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
portobello mushrooms16
-
fresh red chillies halved, deseeded2
-
garlic cloves2
-
red onions halved100 g
-
fresh parsley leaves only25 g
-
cream cheese150 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
210 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
551.4 kJ /
131.8 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Queso Fundido with Chorizo
45min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Shakshuka
50min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Mexican Stuffed Peppers
45min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1h 10min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min