Urządzenia i Akcesoria
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
16 pieces
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
portobello mushrooms16
-
fresh red chillies halved, deseeded2
-
garlic cloves2
-
red onions halved100 g
-
fresh parsley leaves only25 g
-
cream cheese150 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
210 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
551.4 kJ /
131.8 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Steak au Poivre
20 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min