Urządzenia i Akcesoria
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
16 pieces
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
portobello mushrooms16
-
fresh red chillies halved, deseeded2
-
garlic cloves2
-
red onions halved100 g
-
fresh parsley leaves only25 g
-
cream cheese150 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
210 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
551.4 kJ /
131.8 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min