Urządzenia i Akcesoria
Coconut Creamed Kale
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
coconut oil25 g
-
onions quartered120 g
-
garlic clove1
-
kale cut in bite-sized pieces, tough stems removed350 g
-
coconut milk240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.7 g
Kalorie
541 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Mint Courgettes
30 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min