Urządzenia i Akcesoria
Kelp Noodles in Marinara Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
sun-dried tomatoes in oil drained40 g
-
tomatoes halved250 g
-
red peppers deseeded and quartered140 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)100 g
-
red onion quartered30 g
-
avocado50 g
-
Medjool dates pitted20 g
-
olive oil25 g
-
dulse flakes dried½ tsp
-
tamari1 tsp
-
cider vinegar1 Tbsp
-
kelp noodles rinsed340 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.4 g
Kalorie
718 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Kiwi and Raspberry Chia Pudding (No Added Sugar)
4h 15min
Aloo Beetroot Tikki
1h
Coconut Mocha Frappe
3h 30min
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Blackberry Gin with Juniper
10min
Almond Cheese
6h 15min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Rich Citrus Smoothie
5min
Steamed Tofu
30min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min