Tuna and Olive Empanaditas
TM31 TM5 TM6

Tuna and Olive Empanaditas

4.6 (22 oceny)

Składniki

  • 500 g water
  • 2 medium eggs, in shell

Tuna filling

  • 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 50 g olive oil
  • 150 g brown onion, cut in halves
  • 100 g red peppers, deseeded and cut in eighths
  • 80 g green peppers, deseeded and cut in eighths
  • 200 g tinned chopped tomatoes, drained
  • 80 g Kalamata olives, pitted, sliced
  • ½ tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 185 g tinned tuna in oil, drained

Pastry

  • 90 g olive oil
  • 100 g water
  • 40 g dry white wine
  • ½ tsp sea salt
  • 350 g self-raising flour
  • 1 egg, lightly beaten for brushing

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
477 kJ / 114 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
9.2 g
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy