Urządzenia i Akcesoria
Wild Rice and Tuna Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
wild rice mix300 g
-
frozen green peas100 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)100 g
-
mixed vegetables (e.g. 200 g carrots, 100 g celery, 100 g green beans) cut in pieces400 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
tinned tuna, in brine drained200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
549 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Quinoa Salad
35 min
Sicilian Caponata
30 min
Veracruz Fish
30 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Tortilla with Spanish Salsa
1 godz. 10 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min