Urządzenia i Akcesoria
Wild Rice and Tuna Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
wild rice mix300 g
-
frozen green peas100 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)100 g
-
mixed vegetables (e.g. 200 g carrots, 100 g celery, 100 g green beans) cut in pieces400 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
tinned tuna, in brine drained200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
549 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Quinoa Salad
35 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Green Goodness Soup
10 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min