Urządzenia i Akcesoria
Wild Rice and Tuna Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
wild rice mix300 g
-
frozen green peas100 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)100 g
-
mixed vegetables (e.g. 200 g carrots, 100 g celery, 100 g green beans) cut in pieces400 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
tinned tuna, in brine drained200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
549 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Omelette
40 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Chicken breasts with courgette topping
50 Min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 Std. 45 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Pink Salad
10 Min
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min