Urządzenia i Akcesoria
Wild Rice and Tuna Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
wild rice mix300 g
-
frozen green peas100 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)100 g
-
mixed vegetables (e.g. 200 g carrots, 100 g celery, 100 g green beans) cut in pieces400 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
tinned tuna, in brine drained200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
549 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Salad with Vegetables
45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Quinoa Salad
35 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min