Urządzenia i Akcesoria
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
fresh dill leaves only10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice350 g
-
frozen green baby lima beans400 g
-
saffron threads1 tsp
-
oil30 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
pomegranate seeds50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1656 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aloo Beetroot Tikki
1 godz.
Palak Paneer
45 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 godz. 15 min
Chickpea Sundal
6 godz. 45 min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Dhokla
30 min
Stuffed Parathas
1 godz. 20 min
Kheer with Dark Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Sambhar
1 godz. 5 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min