Urządzenia i Akcesoria
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
fresh dill leaves only10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice350 g
-
frozen green baby lima beans400 g
-
saffron threads1 tsp
-
oil30 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
pomegranate seeds50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1656 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Puttanesca Penne
50 min
Cornbread
1 godz.
Middle Eastern Brunch
1 godz. 20 min
Blitva
35 min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Tortilla with Spanish Salsa
1 godz. 10 min
Onion Relish
5 min
Kashmiri Rice
30 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min