Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate

Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • fresh dill leaves only
    10 g
  • water
    1000 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • basmati rice
    350 g
  • frozen green baby lima beans
    400 g
  • saffron threads
    1 tsp
  • oil
    30 g
  • feta cheese crumbled
    200 g
  • pomegranate seeds
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 395 kcal / 1656 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 53 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...