Empanadas au bœuf et aux poivrons

Empanadas au bœuf et aux poivrons

3.6 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
15 pièces

Składniki

  • 500 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 90 g de beurre en morceaux
  • 1 œuf
  • 125 g de lait
  • 125 g d'eau chaude
  • 5 g de sel
  • 1 petit oignon en quartiers
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • ½ poivron rouge en petits dés
  • ½ poivron jaune en petits dés
  • 250 g de viande de bœuf hachée
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 jaune d'œuf

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 9 g
Kalorie 816 kJ / 195 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...