
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 90 g de beurre en morceaux
- 1 œuf
- 125 g de lait
- 125 g d'eau chaude
- 5 g de sel
- 1 petit oignon en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- ½ poivron rouge en petits dés
- ½ poivron jaune en petits dés
- 250 g de viande de bœuf hachée
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 195 kcal / 816 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Węglowodany
- 24 g