Wersje kompatybilne
Mélange pour assaisonner les légumes (plat végétarien)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 citrons jaunes non traités
- 10 g de camomille déshydratée
- 5 g de graines de coriandre
- Wartości odżywcze
- na 25 g
- Kalorie
- 231 kJ / 55 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 7 mg
Alternatywne przepisy
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 godz. 30 min
Soupe de poissons
45 Min
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
30 Min
Pain plat aux pommes de terre et au romarin (TM6)
1 Std.
Ragoût de fruits de mer
1h 5min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1 Std.
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
25 Min
Macédoine de légumes nouveaux
40 Min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Taboulé aux fruits de mer
30 Min
Sésame finement moulu
5min
Poivre grossièrement moulu
5min