Bruschettas fraise et ricotta

Bruschettas fraise et ricotta

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 portions

Składniki

  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 260 g de farine de blé complet et un peu pour le plan de travail
  • 250 g de farine de blé aux céréales
  • 10 g de sel et 4 pincées pour la tartinade
  • 300 g d'eau
  • 50 g de graines de céréales
  • 500 g de ricotta
  • 6 brins de menthe fraîche
  • 4 pincées de poivre 5 baies
  • 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • 4 gousses d'ail
  • 12 fraises fraîches émincées en fines tranches (2-3 mm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 539.1 mg
Białko 9.1 g
Kalorie 1044 kJ / 248.7 kcal
Tłuszcz 7.9 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 33.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...