
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g d'eau
- 8 g de levure boulangère fraîche
-
180
g de farine de blé T45
lub 180 g de farine de blé T55 - 200 g de farine de blé dur
- 200 g de ricotta fraîche égouttée
- 8 g de sel
- huile d'olive pour huiler
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 218 kcal / 920.9 kJ
- Białko
- 7 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Węglowodany
- 35.6 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Sód
- 418.8 mg