Pain à la ricotta

Pain à la ricotta

4.6 32 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 pièces

Składniki

  • d'eau
    1400 g
  • de levure boulangère fraîche
    8 g
  • de farine de blé T45
    180 g
    180 g de farine de blé, T55
  • de farine de blé dur
    200 g
  • de ricotta fraîche égouttée
    200 g
  • de sel
    8 g
  • huile d'olive pour huiler

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 218 kcal / 920.9 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 4.8 g
Węglowodany 35.6 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 418.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...