Pain à la ricotta

Pain à la ricotta

4.6 34 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 pièces

Składniki

  • 1400 g d'eau
  • 8 g de levure boulangère fraîche
  • 180 g de farine de blé T45
    180 g de farine de blé, T55
  • 200 g de farine de blé dur
  • 200 g de ricotta fraîche égouttée
  • 8 g de sel
  • huile d'olive pour huiler

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 418.8 mg
Białko 7 g
Kalorie 920.9 kJ / 218 kcal
Tłuszcz 4.8 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 35.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...