Pain à la ricotta
TM6

Pain à la ricotta

4.7 (30 ocen)

Składniki

  • 1400 g d'eau
  • 8 g de levure boulangère fraîche
  • 180 g de farine de blé T45
    lub 180 g de farine de blé T55
  • 200 g de farine de blé dur
  • 200 g de ricotta fraîche, égouttée
  • 8 g de sel
  • huile d'olive, pour huiler

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
920.9 kJ / 218 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
35.6 g
Tłuszcz
4.8 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
1.6 g
Sód
418.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy