Orecchiette au paprika fumé, sauce au bœuf

Orecchiette au paprika fumé, sauce au bœuf

3.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour fariner
    300 g
  • œufs
    3
  • de paprika fumé, moulu
    30 g
  • d'huile d'olive et 20 g
    3 c. à soupe
  • de parmesan coupé en morceaux
    60 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de vin rouge
    50 g
  • de viande hachée
    350 g
  • de concentré de tomate
    2 c. à soupe
  • de piment d'Espelette à ajuster en fonction des goûts
    10 g
  • de tomates pelées
    240 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu
    3 pincées
  • de basilic frais
    5 feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 683 kcal / 2859.5 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 622.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...