Urządzenia i Akcesoria
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
almond milkhazelnut milk260 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
coconut oil, plus extra for greasingvegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
319.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1551 kJ /
370.7 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
57.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 Std.
Date and Nut Balls
20 Min
Raw Beetroot Soup
5 Min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 Min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 Min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 Min
Vegan Orange and Coconut Cake
2 Std. 40 Min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 Std. 10 Min
Orange Sponge Cake
1 Std.
Rosemary and Sea Salt Bread
1 Std. 55 Min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min