Urządzenia i Akcesoria
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
almond milkhazelnut milk260 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
coconut oil, plus extra for greasingvegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
319.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1551 kJ /
370.7 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
57.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Vegan Butter Spread
5 h 10 min
Vegan Butter
2 h
Green Tea with Orange and Spices
15 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Vegan Coconut Cake
50 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 h 30 min
Aquafaba Meringues
2 h 15 min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min
Wholemeal Pitta
1 h 35 min
Vegan Brownies
2 h 40 min