Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 pieces
Składniki
-
dried red lentils200 g
-
water500 g
-
cornflour15 g
-
sweet paprika1 Tbsp
-
¾ tsp caraway seedsground caraway1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
295.8 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
418.4 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and Nut Balls
20 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 min
Spiralized Apple Fritters
35 min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 godz. 20 min
Endless Variations Bread
45 min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Vegan Rainbow Salad
25 min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Brak ocen
Date and oat milk
20 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min