![Rollo de cerdo con espinaca Rollo de cerdo con espinaca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F21E3998-8DEF-4A29-ACAF-768B7D7AAC4F/Derivates/8e04dffb-beba-4f10-8675-d442e7ddc264.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de echalot, en mitades
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de espinaca baby fresca
- 2 pizca de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 6 rebanadas de solomillo de cerdo (aprox. 320 g)
-
6
rebanadas de jamón (aprox. 60 g)
lub 6 rebanadas de tocino -
80
g de Marsala, seco o dulce
lub 80 g de vino dulce
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 856 kJ / 204 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 409 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entomatado de cerdo
1h
Cerdo braseado con salsa BBQ
1h 30min
Pastel de carne
40min
Rollo de carne bajo en sodio
1h
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Pechugas rellenas en pipián de cacahuate
50min
Pollo a la cazadora
40min
Cerdo entomatado
50min
Bistec en pasilla con papas, nopales y tiramisú rápido TM6
1h
Pastel de carne
50min
Rollitos de pollo con hongos y epazote
55min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1hod. 45min