Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de echalot, en mitades
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de espinaca baby fresca
- 2 pizca de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 6 rebanadas de solomillo de cerdo (aprox. 320 g)
-
6
rebanadas de jamón (aprox. 60 g)
lub 6 rebanadas de tocino -
80
g de Marsala, seco o dulce
lub 80 g de vino dulce
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 856 kJ / 204 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 409 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Rollos de rib eye con gratinado de papas
1 godz.
Entomatado de cerdo
1 godz.
Hamburguesas del carrito
1h 20min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55 min
Rollo de carne bajo en sodio
1 godz.
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1 godz. 30 min
Pastel de carne
50min
Pollo a la cazadora
40min
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40min
Filete de res en salsa de chile morita
40min