Pane dolce con mirtilli rossi

Pane dolce con mirtilli rossi

4.6 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
10 fette

Składniki

  • 300 g di bevanda a base di avena
  • 30 g di burro + q.b.
    30 g olio di semi di girasole, + q.b.
  • 50 g zucchero
  • 12 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 250 g di farina manitoba
  • 250 g di farina tipo 1 + q.b.
  • 100 g di mirtilli rossi disidratati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 6.3 mg
Białko 5.8 g
Kalorie 1053.3 kJ / 251.7 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 52.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...