Muffin di pane al mais e formaggio (senza glutine)
TM6 TM5 TM31

Muffin di pane al mais e formaggio (senza glutine)

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 20 g di pomodori secchi, in pezzi
  • 100 g di Cheddar, in pezzi
  • 120 g di burro, in pezzi
  • 30 g di olio di semi di girasole
  • 20 g di miele
  • 1 uovo
  • 220 g di latte
  • 120 g di farina senza glutine
  • 120 g di amido di mais (maizena)
  • ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
959.8 kJ / 229.4 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
19.9 g
Tłuszcz
15.2 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Błonnik
1.8 g
Sód
254 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy