Wersje kompatybilne
Biscotti di farro con sciroppo d'agave e yogurt
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 250 g di chicchi di farro
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 80 g di olio di semi di girasole
- 80 g di sciroppo di agave
- 150 g di yogurt alla vaniglia
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 245.5 kJ / 58.7 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 7.9 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 14 mg
Alternatywne przepisy
Biscotti d'avena
45 min
Pane di segale
3h 20min
Biscotti integrali al miele
50min
Biscotti di avena
30min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3u. 40min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Farina di orzo
10min
Cracker di segale farciti
2u.
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30min
Biscotti zenzero e miele
4h 30min
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40min
Biscotti integrali all'avena
1h 10min