Biscotti di farro con sciroppo d'agave e yogurt

Biscotti di farro con sciroppo d'agave e yogurt

3.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
45 pezzi

Składniki

  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 250 g di chicchi di farro
  • 40 g di amido di mais (maizena)
  • 80 g olio di semi di girasole
  • 80 g di sciroppo di agave
  • 150 g di yogurt alla vaniglia
  • 5 g di lievito in polvere per dolci

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 14 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 245.5 kJ / 58.7 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 7.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...