Urządzenia i Akcesoria
Pasta maison
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
3 œufs
-
300 g de farine de blé
-
eau salée, pour la cuisson des pâtes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1289 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pain portugais (pão de água)
3 Std. 20 Min
Nouilles à ramen
1 Std.
Pâte à raviolis asiatiques
1 Std.
Ghee
20 Min
Pâtes fraîches
1 Std.
Gnocchi au safran et sauce à la salade de Trévise
1 Std. 30 Min
Ravioli maison
2 Std. 15 Min
Pains de seigle au citron
3 Std. 50 Min
Ciabatta italienne
3 Std. 40 Min
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Brioche des rois citron et fève tonka
4 Std. 30 Min
Gressins italiens
1 Std. 55 Min