
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 300 g d'eau
- 500 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 10 g de sel
- 3 gousses d'ail (20 g env.)
- 3 branches de thym frais effeuillées
- 20 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 248.6 kcal / 1049.4 kJ
- Białko
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Węglowodany
- 44.8 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Sód
- 495.4 mg