韓式泡菜

韓式泡菜

4.6 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 73 godz. 25 min
800 克

Składniki

  • 娃娃菜
    500 克
    500 克 大白菜, ,切段(詳見變化)
  • 粗鹽
    15 克
  • 150 克
  • 糯米粉
    45 克
  • 黑糖
    10 克
  • 蒜頭
    25 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    50 克
  • ,去皮,切塊(約2公分)
    10 克
  • 水梨 ,去皮、去籽,切塊(約2公分)
    130 克
  • 蘋果醋
    30 克
  • 50 克
  • 魚露
    40 克
  • 白蘿蔔 ,去皮,切絲
    100 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    50 克
  • ,切段(約2公分)
    40 克
  • 韭菜 ,切段(約2公分)
    20 克
  • 韓國辣椒粉
    60 克

Wartości odżywcze na 800 克

Kalorie 1002 kcal / 4190 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 174 g
Błonnik 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...