回鍋肉

回鍋肉

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 豬五花肉 ,整塊
    250 克
  • 花椒粒
    ½ 茶匙
  • 1 小撮
  • 紹興酒
    1 大匙
  • 3 片
  • ,切段
    1 根
  • 800 克
  • 10 克
  • 蒜頭 ,切片
    2 粒
  • 豆豉
    15 克
  • 豆瓣醬
    15 克
  • 蒜苗 ,切斜段,約4 公分
    250 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 311 kcal / 1301.3 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 26.6 g
Węglowodany 10.3 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Sód 602.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...