木瓜蘋果排骨湯
TM5 TM6

木瓜蘋果排骨湯

4.4 (14 ocen)

Składniki

  • 5 克 油
  • 20 克 蒜頭
  • 200 克 排骨 ,先以熱水川燙去血水
  • 150 克 木瓜 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)
  • 150 克 蘋果 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)
  • 800 克 水
  • 1 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
800.6 kJ / 191.5 kcal
Białko
9.7 g
Węglowodany
9.9 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy