Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 油
- 20 克 蒜頭
- 200 克 排骨 ,先以熱水川燙去血水
- 150 克 木瓜 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)
- 150 克 蘋果 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)
- 800 克 水
- 1 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 800.6 kJ / 191.5 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 1.3 g