Crevettes à l'ail, tomate et feta

Crevettes à l'ail, tomate et feta

4.7 150 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais équeutés et un peu pour la finition
    4 brins
  • d'ail
    2 gousses
  • de tomates coupées en morceaux
    300 g
  • de feuilles de thym frais
    ½ c. à café
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu
    3 pincées
  • de crevettes cuites, décortiquées
    300 g
  • de feta coupée en morceaux
    100 g
  • de tomates cerise coupées en deux
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 176.3 kcal / 739.5 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 933.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...