Risotto à la menthe,  jambon, mozzarella et petits pois

Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois

3.1 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 60 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 20 feuilles de menthe
  • 1 pincée de sel et un peu pour le service
  • 300 g de petits pois surgelés
  • 125 g de mozzarella en morceaux
  • 120 g de jambon blanc
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 1864 kJ / 443 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...