Risotto à la menthe,  jambon, mozzarella et petits pois

Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois

3.1 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de riz spécial risotto, type arborio
    300 g
  • de vin blanc sec
    60 g
  • d'eau
    700 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • feuilles de menthe
    20
  • de sel et un peu pour le service
    1 pincée
  • de petits pois surgelés
    300 g
  • de mozzarella en morceaux
    125 g
  • de jambon blanc
    120 g
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 443 kcal / 1864 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...