Mijoté de patates douces au bœuf et aux épinards

Mijoté de patates douces au bœuf et aux épinards

4.3 114 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • de viande de bœuf pour ragoût en dés de 3 ou 4 cm
    600 g
  • oignons en lamelles
    2
  • d'huile de tournesol
    2 c. à soupe
  • de farine de blé complet (T110 ou T150)
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    350 g
  • de bouillon
    1 cube
  • de patates douces en dés de 3 cm
    600 g
  • d'épinards frais
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 427 kcal / 1796 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...