
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 150 g d'abricots secs dénoyautés coupés en deux
- 5 g de gingembre frais
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- 50 g de carotte coupée en morceaux
- 50 g de noisettes émondées
- 150 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 394.2 kcal / 1642.8 kJ
- Białko
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Węglowodany
- 32.8 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Sód
- 29 mg