Boloñesa de avellanas

Boloñesa de avellanas

4.7 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones

Składniki

  • 40 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
  • 150 g de avellanas
  • 3 cdas de hierbas de Provenza secas
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 150 g de poro en trozos (3 cm)
  • 50 g de aceite de oliva
  • 800 g de jitomate en cubos pequeños
  • 1 cda de puré de jitomate
  • 15 g de hojas de albahaca fresca
  • 2 pizcas de azúcar
  • 2 pizcas de pimienta negra molida
  • 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
  • 100 g de agua
  • hojas de albahaca frescas para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 183.2 mg
Białko 11.6 g
Kalorie 1904.1 kJ / 455.1 kcal
Tłuszcz 38.6 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Węglowodany 22.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...