Mini pizzas de berenjena

Mini pizzas de berenjena

4.6 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
350 gramo

Składniki

  • 350 g de berenjena en rebanadas (1 cm)
  • 20 g aceite de oliva extra virgen y un poco más para engrasar
  • 500 g de agua
  • 1 diente de ajo pelado
  • 3 hojas de albahaca frescas
  • 250 g de puré de tomate
  • ½ cdita de orégano seco
  • 1 - 2 pizca de sal fina o al gusto
  • 40 g mozzarella en rebanadas (aprox. 2 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 gramo

Sód 982 mg
Białko 12 g
Kalorie 1685 kJ / 403 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 12.2 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...