Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de ajos
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- 300 g de pak choi ( acelga china), u otra verdura de hoja verde, cortado en tiras (vea el consejo)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 151 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduras al vapor
45min
Salsa de jitomate
40min
Pescado empapelado con verduras
1h 15 min
Pechugas rellenas en salsa de champiñones
1h
Fetuccine con hongos
1h
Guarnición de verduras
40min
Fetuccine de zanahoria y calabacita al vapor
35 Min
Queso Parmesano rallado
5 min
Puré de papa y verduras
45min
Flan
2 Std. 45 Min
Chocolate caliente
10 min
Verduras rellenas
1h 20 min