Verduras salteadas
TM31 TM5 TM6

Verduras salteadas

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 10 g de ajos
  • 10 g de aceite de oliva extra virgen
  • 300 g de pak choi ( acelga china), u otra verdura de hoja verde, cortado en tiras (vea el consejo)
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
151 kJ / 36 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy