Salmone al vapore con piselli e riso

Salmone al vapore con piselli e riso

4.6 145 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Riso basmati
  • 300 g di riso basmati
  • 1000 g di acqua
  • 10 - 15 g di olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
Salmone e piselli
  • 800 g di filetti di salmone fresco (4 filetti)
  • 50 g di salsa di soia
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 2 pizzico di pepe bianco macinato
  • 80 g di cipollotto a rondelle
  • 20 g di semi di sesamo
  • 30 g di cipolla
  • 200 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 300 g di pisellini surgelati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 838.1 mg
Białko 46.1 g
Kalorie 3434.8 kJ / 821 kcal
Tłuszcz 42.6 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 67.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...