
Urządzenia i Akcesoria
Fagiolini e taccole al vapore
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
180 g
Składniki
-
di acqua500 g
-
di fagiolini verdi freschi puliti e tagliati a metà se grandi100 g
-
di taccole fresche pulite e tagliate a pezzi (3 cm)80 g
-
succo di limone (opcjonalnie) a piacere
Wartości odżywcze na 30 g
Kalorie
9 kcal /
36 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
0.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy