Fagiolini e taccole al vapore

Fagiolini e taccole al vapore

4.9 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
180 g

Składniki

  • di acqua
    500 g
  • di fagiolini verdi freschi puliti e tagliati a metà se grandi
    100 g
  • di taccole fresche pulite e tagliate a pezzi (3 cm)
    80 g
  • succo di limone (opcjonalnie) a piacere

Wartości odżywcze na 30 g

Kalorie 9 kcal / 36 kJ
Białko 0.6 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 0.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...