Urządzenia i Akcesoria
Fagiolini e taccole al vapore
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
180 g
Składniki
-
500 g di acqua
-
100 g di fagiolini verdi freschi puliti e tagliati a metà se grandi
-
80 g di taccole fresche pulite e tagliate a pezzi (3 cm)
-
succo di limone (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
0 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
36 kJ /
9 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zucchine al vapore (600-800 g)
30 min
Pisellini al vapore (600 g)
25 min
Patate al vapore (700-1000 g)
40 min
Fagiolini al vapore (400-800 g)
25 min
Asparagi al vapore (800 g)
40 min
Broccoli al vapore (400 g)
25 min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Patate e zucca al vapore
25 min
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min