Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e tagliati a metà se grandi
- 80 g di taccole fresche, pulite e tagliate a pezzi (3 cm)
- succo di limone, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 36 kJ / 9 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Finocchi gratinati
30 min
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 min
Sogliola al vapore con piselli
40 min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 min
Patate e zucca al vapore
25 min
Insalata di cavolo cappuccio, carote e pollo alla Vietnamita
30 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min