Menù: Salmone al vapore, contorno di verdure e riso

4.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 600 g di verdure miste a pezzi 2 cm
  • 1000 g di filetti di salmone fresco (6 filetti)
  • 50 g di salsa teriyaki
  • 40 g di salsa di soia
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 100 g di cipollotto a rondelle
  • 30 g di semi di sesamo
  • 300 g di riso basmati
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2607.7 mg
Białko 47.7 g
Kalorie 2972.6 kJ / 710.5 kcal
Tłuszcz 32.1 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 57.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...