Piadina romagnola

Piadina romagnola

5.0 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 porzioni

Składniki

Impasto
  • 80 g di latte
  • 30 g di strutto
  • 160 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • ½ g di sale
Farcia
  • 100 g di formaggio Squacquerone
    100 g di crescenza
  • 50 g di prosciutto crudo di Parma a fette
  • 30 - 40 g di rucola
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.5 g
Kalorie 2711 kJ / 648 kcal
Tłuszcz 33.2 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...