Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua
- 50 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
-
1
cucchiaino di malto di orzo
lub 1 cucchiaino di miele - 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
lub 500 g di farina tipo 00 - 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fette biscottate
5h 50min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Lievito madre
72h 15min
Crackers all'acqua
3 Std.
Lingue croccanti ai cereali
3 Std.
Panini al latte
4h 50min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Filone di sola semola
2h 50min
Rosette
5 Std. 20 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min