Timbale de poulet feuilletée

Timbale de poulet feuilletée

4.7 3 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais, équeutés
    3 brins
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • de carotte coupée en morceaux
    80 g
  • gousses d'ail
    2
  • de graines de moutarde
    1 c. à soupe
  • de branche de céleri coupée en morceaux
    20 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de pâte feuilletée maison
    200 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min. et un peu pour la dorure
    150 g
  • de graines variées
    1 c. à soupe
  • d'herbes aromatiques variées, déshydratées
    1 c. à soupe
  • de pommes de terre coupées en cubes (3 cm)
    350 g
  • d'eau
    100 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de filets de poulet, avec ou sans peau coupés en morceaux (3 cm)
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 670.9 kcal / 2807 kJ
Białko 33.7 g
Tłuszcz 37.8 g
Węglowodany 49 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Sód 380.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...