Cobbler salé à la ratatouille

Cobbler salé à la ratatouille

4.1 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de farine de blé
    300 g
  • de levure chimique
    10 g
  • de parmesan râpé et 1 c. à café
    2 c. à soupe
  • de sel
    3 pincées
  • de beurre demi-sel en petits morceaux
    50 g
  • de yaourt nature brassé
    4 c. à soupe
  • de lait
    50 g
  • œuf
    1
  • d'ail pelée
    1 gousse
  • oignon jaune pelé et coupé 2
    1
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • petite aubergine en rondelles
    1
  • poivron rouge en lamelles
    1
  • poivron jaune en lamelles
    1
  • petites courgettes en rondelles
    2
  • du sel
  • du poivre moulu
  • tomates en rondelles
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 579 kcal / 2417 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...